اطلاعیه ها
1403/2/12 چهارشنبه
پیام تبریک سرپرست دانشگاه پیام نور مرکز ابهر به مناسبت روز معلم
دکتر طهماسبی سرپرست محترم دانشگاه پیام نور مرکز ابهر با صدور پیامی، فرارسیدن دوازدهم اردیبهشت ماه، روز استاد و معلّم را به همه‌ استادان و اعضای هیأت علمی دانشگاه تبریک گفت.

.

متن این پیام به شرح ذیل است:

بسم الله الرحمن الرحیم
«منْ وقر عالماً فقدْ وقر ربّه» (هرکس دانشمندی را گرامی بدارد، بی‌گمان پروردگارش را گرامی داشته است)  امام علی(ع)

🌸معلّمی نماد عظمت انسان‌های فداکار و پاک‌باخته‌ای است که ذره ذره وجودشان مملو از عشق و ایثار است و صحنه‌های باشکوهی از رسالت تعلیم و تربیت را در تاریخ خلق کرده‌اند.

🌸 نقش محوری معلّمین و استادان در آگاهی بخشی به جامعه و تعلیم و تربیت نسل جوان، بر کسی پوشیده نیست و مسئولیت سنگین تولید علم و دانش، اندیشه ورزی و تربیت نیروی متخصص برای پیشرفت و آبادانی کشور عزیزمان  بر دوش آنان است.

🌸 اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره استاد شهید مرتضی مطهری و پاسداشت مقام والای معلم و استاد، روز معلم و استاد را به تمامی معلمان و اساتید کشورم، پویندگان راستین وادی علم، معرفت و دانایی، به‌ویژه اعضای محترم هیأت علمی و اساتید دانشگاه پیام نور مرکز ابهر، صمیمانه تبریک عرض نموده و سعادت و بهروزی یکایک آنان را از درگاه پروردگار متعال مسألت می‌نمایم.

🌸 امید که در پرتو عنایات خداوند سبحان شاهد توسعه روزافزون ایران اسلامی و توفیقات بیش از پیش دانشگاه پیام نور مرکز ابهر باشیم.

بااحترام - دکتر فرامرز طهماسبی
سرپرست دانشگاه پیام نور مرکز ابهر 🌹🌹🌹