آموزشهای آزاد
1402/9/14 سه‌شنبه
برگزاری کارگاه آموزشی اصول خود مراقبتی در سلامت روان

.

💠 به همت انجمن علمی روانشناسی (سائق) مرکز زنجان و مرکز آموزش‌های عالی آزاد دانشگاه پیام نور زنجان، کارگاه آموزشی اصول خود مراقبتی در سلامت روان را در محل ساختمان پیامبر اعظم برگزار کرد.
💠  خانم حیدری مدرس کارگاه تاکید داشتند: سلامت روان برخورداری از سلامت کلی در نحوه تفکر، تنظیم احساسات و کنترل رفتار است. هنجارهای فرهنگی و انتظارات اجتماعی نیز در تعریف اختلالات سلامت روان نقش دارند. هیچ معیار استانداردی در بین فرهنگ‌ها وجود ندارد که تعیین کند یک رفتار چه زمانی عادی و چه زمانی آسیب‌رسان است. رفتاری که ممکن است در یک جامعه عادی باشد، در جامعه دیگری می‌تواند ضدهنجار تلقی شود. سلامت روان شامل بهزیستی عاطفی، روانی و اجتماعی است. این مسئله بر نحوه تفکر، احساس، عمل، انتخاب و ارتباط ما با دیگران تأثیر میگذارد.