فرهنگی و دانشجویی
1401/8/23 دوشنبه
دوازدهمین دوره جشنواره نشریات دانشجویی دانشگاه پیام نور به میزبانی استان ایلام برگزار می گردد.
دوازدهمین دوره جشنواره نشریات دانشجویی دانشگاه پیام نور برگزار می گردد.

.

دوازدهمین دوره جشنواره نشریات دانشجویی دانشگاه پیام نور برگزار می گردد.
این جشنواره به منظور حمایت و تقویت و ترویج فعالیت های فرهنگی و کار گروهی و ایجاد بستر شکوفایی و پویایی و ارج نهادن به توانمندی و خلاقیت دانشجویان در حوزه های مختلف دانشجویی برگزار می گردد.
دوازدهمین دوره جشنواره نشریات در سه بخش نشریات ویژه، آثار نشریات، آثاربرتر دانشجویان و بخش ویژه برگزار می گردد.
دانشجویان علاقمند به شرکت در این رویداد می توانند در بازه زمانی 15 آبان ماه تا 15 دی ماه 1401 با مراجعه به سامانه جامع فرهنگی Efarhangi.pnu.ac.ir  با نام کاربری (شماره دانشجویی) و رمزعبور (شماره ملی) نسبت به ثبت نام و تکمیل فرم های مربوطه اقدام نمایند.
زمان داوری و مرحله نهایی جشنواره متعاقباِّ اعلام خواهد شد.