برگزیده ترین اخبار
1403/2/31 دوشنبه
روح بلند رئیس جمهور مجاهد و خستگی ناپذیرمان شهید آیت الله سید ابراهیم رئیسی، هشتمین رئیس جمهور ایران و همراهان انقلابی ایشان به ملکوت اعلی پیوست.

.

إنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعُونَ
مِنَ الْمُؤْمِنِينَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَيْهِ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضَىٰ نَحْبَهُ وَمِنْهُمْ مَنْ يَنْتَظِرُ وَمَا بَدَّلُوا تَبْدِيلًا

از ميان مؤمنان مردانى‌ هستند كه به آنچه با خدا عهد بستند صادقانه وفا كردند، برخى از آنان به شهادت رسيدند و برخى از آنها در انتظارند و [هرگز عقيده خود را] تبديل نكردند (احزاب/۲۳).
دانشگاه پیام‌ نور مرکز ابهر فقدان خادمان ملت و این حادثه غمناک را به محضر رهبر معظم انقلاب و ملت بزرگ ایران اسلامی بویژه مردم نجیب شهرستان ابهر، اعضای محترم هیأت علمی، کارکنان و دانشجویان عزیز دانشگاه ، تسلیت عرض می نماید.

روابط عمومی دانشگاه پیام نور مرکز ابهر